Eleganta si bun gust au fost cuvintele care au definit SIAL 2012, toate asortate unui stil de viata sanatos.

Iata-ne intorsi acasa de la Paris, dupa o saptamana in care uleiurile LunaSolai au putut fi degustate si apreciate la Salonul International de Produse Alimentare-SIAL, Paris.

Imbracate elegant, uleiurile LunaSolai au fost prezente la SIAL, cel mai mare targ gastronomic care s-a desfasurat in perioada 21-25 octombrie la Paris.

Singurul brand premium de uleiuri presate la rece din Romania participant la acest eveniment international a fost LunaSolai si a reprezentat cu cinste culorile Romaniei.

Romania a fost prezenta la aceste eveniment cu 47 de firme, producatori care activeaza in industria alimentara, multi dintre ei cu o buna recunoastre internationala, altii la inceput de drum, asa cum suntem si noi.

Pe langa oficialitatile romane, Ambasadorul Romaniei in Franta – Bogdan Muzuru, Ambasadorul UNESCO-Nicolae Manolescu, reprezentanti ai Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA), Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, uleiurile LunaSolai au fost degustate si apreciate si de reprezentanti ai mediului de afaceri din state ca Statele Unite, Anglia, Spania, Cehia, Slovacia, Franta, Ucraina, dar si China, Algeria.

Descopera noul brand LUNA SOLAI si da like daca iti place ce vezi.