Dragii mei,

Mă bucur să pot impartași cu voi bucuria unei noi recunoașteri internaționale.

Bucuria este cu atât mai mare cu cât anul acesta, la implinirea a 10 ani de la lansarea brandului Luna Solai, uleiul evaluat este obținut din semințe de floarea soarelui obținute chiar de către noi, în urma primei recolte de pe pământurile noastre, după standardele agriculturii bio. Acest ulei a fost recompensat cu maximul de trei stele și recunoscut Superior Taste Award.

Am supus evaluării doar uleiul bio de floarea soarelui pentru că, deși îl avem în cantități limitate, am dorit să verificăm munca noastră de mici fermieri și de mici producători. În plus, uleiul de floarea soarelui este cel căruia îi datorăm povestea brandului nostru, fiind totodată și gustul preferat al românilor.

Recunoașterea calității uleiului bio de floarea soarelui de către iTQi tocmai în anul în care TAF Presoil împlinește 10 ani vine ca o confirmare a muncii familiei mele, dar și a pasiunii și exigenței pentru uleiul curat pe care am deprins-o în anii de ucenicie pe lângă tatăl meu.

Am speranța că această recunoaștere internațională vine să întărească încrederea micii mele echipe de angajați în perspectivele de dezvoltare ale făbricuței. Și cred că este o garanție de calitate suplimentară și pentru consumatorii care ne-au ales ghidându-se după experiențele constant plăcute cu produsele noastre.

Similar cu celebrul ghid Michelin în gastronomie, ITQI nu organizează un concurs, ci o evaluare a produselor pe baza meritelor proprii. Numai produselor care au primit o notă mai mare de 70% li se acordă distincția “Superior Taste Award” cu una, două sau trei stele de aur.